Erikoisnäyttely 9.7.2017

Arvostelut alkavat klo 10

AIKATAULU

NÄYTTELYKIRJE

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut arkisin klo 10-12 ja 18-20 p. 040 -7070 509 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja muut tiedustelut: Erika Häkkinen p. 045-1144954 e-mail Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ryhmäkilpailut:
paras pentu Nedim Süta
paras jälkeläisryhmä Luis Görjao-Henriques
paras kasvattajaryhmä Luis Görjao-Henriques
paras veteraani Harry Tast
näyttelyn paras Sanja Veterenicic

Rokotusmääräykset!
Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.
Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

Antidoping –valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007.
Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.
Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING

Tunnistusmerkintä
Tunnistusmerkintä on pakollinen Kennelliiton virallisissa näyttelyissä, kokeissa ja kilpailuissa. Tunnistusmerkinnöistä hyväksytään takautuvasti 1.1.2009 alkaen kaikki ISO 11784 standardin mukaiset mikrosirut, joissa ei ole maakoodia käytössä. Sitä ennen rekisteröidyille koirille on hyväksytty ainoastaan Datamars ja Lifechip (ent. Indexel) -merkkiset mikrosirut Suomessa tunnistusmerkityille koirille. 1.1.2010 alkaen rekisteröidyille koirille hyväksytään ainoastaan maakoodittomat tunnistusmerkintämikrosirut (koskee Suomessa tunnistusmerkittyjä koiria).