Varsinainen jäsen, onko sähköpostiosoitteesi rotujärjestön tiedossa ?

16.10.2018

Etkö ole saanut yhteystietojesi tarkastuspyyntöä ?

Jos olet rotujärjestön suora henkilöjäsen, etkä ole saanut yhdistysavain järjestelmän kautta yhteystietojesi päivitys ja salasanan luomispyyntöä niin se johtuu siitä että meillä ei ole sähköpostiosoitettasi.

Sähköpostiosoite tulee ilmoittaa sihteerille mari.janisniemi@lumikuono.com.

Yhdistyksen vanha jäsentietojärjestelmä poistuu, se tietoineen hävitetään ja yhdistysavaimen kautta toimiva jäsenhallintajärjestelmä astuu voimaan 1.1.2019. Siinä vaiheessa tulevat siis häviämään niiden jäsenien tiedot jotka eivät järjestelmässä ole.

Vuoden alusta myös jäsenmaksut laskutetaan ainoastaan tämän järjestelmän kautta, eli postilla ei laskuja lähde ja jäsenyytesi tulee päättymään = "katsotaan maksamattoman jäsenmaksun vuoksi eronneeksi".

Rotujärjestön syyskokouskutsu lähtee vielä kirjepostina niille keiden sähköpostit eivät ole tiedossa. Sen mukana lähtee myös tiedote tästä voimaanastuvasta muutoksesta ja tieto toimenpiteistä joita jäsenen tulee tehdä, eli lähettää sähköpostiosoitteensa.