Paimennuksen traditional style SM 2020

Sunnuntaina 30.8.2020

Kuttukuun tilalla Vehmersalmella

Karsintapäivät pe 28.8 ja la 29.8.2020

SM kilpailujen johtavana ylituomarina toimii Maija-Liisa Pasanen.

Arvostelevina tuomareina toimivat Sinikka Kumpusalmi ja Maija-Liisa Pasanen, jotka arvostelevat niin kansintakokeet kuin SM kilpailun yhdessä.

Ilmoittautuminen valintakriteerit täyttäville alkaa 27.7.2020 ja päättyy 18.8.2020

Osanottomaksu on 90 euroa ja se maksetaan ilmoittautumismaksuna karsintakokeeseen. Koiran saavuttaessa SM kilpailun loppukilpailupaikan, siihen osallistumisesta ei peritä enää maksua.

Kokeen vastaavatoimitsija: Mari Jänisniemi-Honkala

Tiedustelut ja ilmoittautmisten vastaanottaminen: Satu Hattunen.

SM kilpailujen osallistumiskriteerit 2020:

Kilpailuissa noudatetaan voimassa olevia Kennelliiton hyväksymiä PAIM-3 luokan sääntöjä ja ohjeita, ja kilpailu käydään ylimmässä luokassa.

• Kilpailuihin voi osallistua 10-20 koiraa (lammasmäärän mukaan), mukaan lukien hallitseva Suomen mestari.
  • Osallistumisoikeus on Kennelliiton koirarekisterissä olevilla koirilla, joilla on eniten määritellyllä ajanjaksolla ERI tuloksia ja enintään kolmen eri kokeen tulokset lasketaan mukaan. Karsintoihin oikeuttavat tulokset on oltava kahdelta tulostenkeruuvuodelta.
  • Vähintään yhden tuloksen on aina oltava ERI. Seuraavaksi huomioidaan EH ja H tulokset. Jos tulokset menevät tasan, otetaan huomioon pisteet. Ilmoittautuja itse ilmoittaa nämä kolmen kokeen tulokset ilmoittautuessaan.
  • Osallistumisoikeuden perusteina määrätyt tulokset tulee olla saavutettu ilmoittautumishetkellä.
  • Ajanjakso tulosten keräämiseen SM-2020: Vuosi 2019 ja 2020 viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jatkossa tulostenkeruuvuodet ovat aina edellinen vuosi ja SM-koevuosi SM-kokeen viimeiseen ilmoittautumispäivään asti.
  • ​Finaalipäivälle pääsee 6-10 tuloksen tehnyttä koiraa.

Kennelliiton EM-edustusjoukkue valitaan SM-kilpailuiden jälkeen. Kollegio esittää Kennelliitolle edustusjoukkueeseen anomusten perusteella valitut koirakot.

Paimennuskollegion sivuille

Järjestämisohjeet

Osallistumiskriteerit 2020

SM kilpailujen järjestäjänä vuonna 2020 toimii Suomen Seurakoirayhdistys ry