JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄ UUDISTUU

14.9.2018

Rotujärjestö siirtyy vuoden alussa uuteen jäsentietojen ylläpitojärjestelmään ja sen kautta myös sekä ainoastaan sähköiseen jäsenmaksujen laskutukseen.

Yhdistykset saavat syksyn aika sähköpostitse yhteydenottopyynnön omien jäsentietojensa tarkastamiseen ja samalla yhdistys määrittää itselleen salasana. Yhdistyksellä tulee olla toiminnassaan sovittuna, kuka toimii asiasta vastaavana sekä jatkossa henkilönä kenelle järjestelmän kautta menee rotujärjestön lähettämät jäsenmaksut ja muut tiedotteet.

Varsinaiset jäsenet jotka ovat ilmoittaneet sähköpostinsa saavat niinikään järjestelmän kautta yhteydenottopyynnön jäsentietojensa päivittämiseksi ja salasanan luomiseksi. Vanhojen jäsenien jotka ovat tänä vuonna saaneet jäsenmaksun ns. paperilaskuna, heidän sähköpostiosoitteet eivät ole rotujärjestön tiedossa, eli heidän tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteensa rotujärjestön sihteerille viimeistään 1.12 mennessä ja tästä asiasta lähetetään heille vielä tiedote syyskokouksen kokouskutsun yhteydessä.

Koska vanha järjestelmä lopettaa ja sen tiedot hävitetään, tämä uusi järjestelmä tulee toimimaan ainoana niin yhdistyksien kuin varsinaisten, suorien henkilöjäsenien ylläpitojärjestelmänä ja ainoana jäsenmaksujen laskutustapana 1.1.2019 alkaen. Jäsenmaksuja, eikä muutakaan mahdollista jäsenpostia ei enää ensivuonna toimiteta kirjepostina.