JÄSENANOMUS

14.9.2018

Varsinaisen jäsenen jäsenanomus lähetetään kirjallisesti sähköistä lomaketta käyttäen. Yhdistys hakee jäsenyyttä vapaamuotoisella hakemuksella.

Jäsenhakemukset menee hallituksen kokouksen käsittelyyn ja jäseneksi hyväksymisen jälkeen jäsentietojärjetelmän kautta lähtetään lähtee sähköinen lasku jäsenmaksun maksamiseksi.

Jäsenhakemus (varsinainen jäsen)

Jäsenmaksut
- henkilöjäsen 20 € / vuosi
- jäsenyhdistys 2 € / yhdistyksen jäsen (lasketaan edellisen vuoden viimeisen päivän jäsenmäärän mukaan)

Yhdistyksen jäsenhakemus
On vapaamuotoinen hakemus, missä yhdistys kertoo "historiansa" ja toiminnastaan

Hakemuksen liitteet:

• yhdistyksen säännöt
  • toimintakertomus viimeiseltä kahdelta vuodelta (jos yhdistykselle on toimintavuosia)
  • tulevan vuoden toimintasuunnitelma
  • tilinpäätöstiedot kahdelta viimeiseltä vuodelta (jos yhdistyksellä toimintavuosia)
  • tulevan vuoden talousarvio
  • jäsenmäärä (voi sisällyttää hakemukseen)
  • luettelo toimihenkilöistä, yhteystietoineen (nimi, postiosoite, puhenlinnumero ja sähköposti)
  • viimeisin jäsenlehti (jos yhdistyksellä ollut jo toimintaa)

Yhdistys toimittaa hakemuksensa liitteineen sihteerille ja se voidaan toimittaa myös sähköisesti.

Kaikissa jäsenasioissa voi olla yhteydessä rotujärjestön sihteeri/jäsensihteeriin.

Liitteet